Open Atelierdagen Zondag 29 november en 13 december 2020 bent u van harte welkom tussen 12-17 uur in Kunsthuis Kaayk, Stationsstraat 32 Tiel. Er is alle ruimte om afstand te houden, dus kom gerust langs als u vrij bent van verkoudheid of griep. De koffie en de mondkapjes staan klaar. Andere dagen bent u welkom na telefonische afspraak: 06 520 532 97 KIJKje in de ateliers Onder begeleiding van een van de bestuursleden van de Stichting Vrienden Coen Kaayk kunt u in kleine groepjes een kijkje nemen in de werkplaatsen

 

 

 

Object Rotterdam 2020 was een groot succes!! Er was heel veel belangstelling van jong en oud.
Het werk van Coen Kaayk is nog steeds actueel.Met heel veel dank aan Anne van der Zwaag en haar team die het mogelijk hebben gemaakt om het werk van Coen Kaayk weer onder de aandacht te brengen!
Dank zij hulp van veel vrijwilligers heeft de Stichting Vrienden Coen Kaayk meer mogelijkheden gekregen om de doelen te gaan realiseren.

 

 

 

Kunstwerk ‘Venster’ van Coen Kaayk herplaatst. Na vele jaren bij de gemeente Eindhoven in depot te hebben gelegen heeft de gemeente het kunstwerk ‘Venster’ in januari 2020 herplaatst. De SVCK heeft in overleg met de gemeente Eindhoven diverse locaties gezocht en bekeken en na verschillende keren bij elkaar te zijn geweest is gezamenlijk gekozen voor een locatie in het water op de kop van het Eindhovens kanaal tegenover het NRE gebouw.

 

 

 

 

Kunstwerk ‘Mobile’ herplaatst.
In februari 2020 kreeg het beeld “Mobile” van Coen Kaayk een nieuwe plek in Ziekenhuis Rivierenland . Na de verhuizing van de Openbare Bibliotheek Tiel naar het nieuwe Cultuurcentrum Zinder heeft de gemeente Tiel het beeld in bruikleen gegeven aan het Ziekenhuis.

“Mobile” hangt en draait in de vide van de binnentuin bij de poli/bloedprik/röntgen

 

 

 

‘Kaayk Zaal’ in het verbouwde gemeentehuis van Tiel
Onlangs is het gemeentehuis aan de Ambtmanstraat verbouwd en is eenvan de nieuwe zalen vernoemd naar de Tielse kunstenaar.

 

 

 

 

Werk van Coen Kaayk populair op Internet

Het werk van Coen Kaayk is populair op internet.
N.a.v. zijn werk op Pinterest (vele likes) kwam de vraag van de uitgever van Philosophie Magazine of een van de afbeeldingen van zijn werk mocht worden gepubliceerd in het boek La ville rêvée des philosophes van Michel Eltchaninoff.

René Verschoor maakte deze foto van een van de atelieropstellingen in 2011.
Het boek is inmiddels in een oplage van 5000 exemplaren gedrukt.