VEILING:
Tijdens de juni-veiling 2024 van Veilinghuis Peerdeman worden ook kunstwerken van Coen Kaayk en Guusje Kaayk aangeboden.
Catalogus & bieden vanaf 16 juni op de website van Peerdeman.
Kijkdagen: vr 21, za 22, zo 23 juni en vr 28, za 29 juni.
10.00-17.00 uur.


De Bouwplaats is te zien tijdens de tentoonstelling XXS
in het Gorcums Museum t.m. 7 januari 2024.

Dutch Design Week 2022. De Bouwplaats in de Wonderkamers van Piet Hein Eek.
10 Dagen vervoert de shuttledienst van DDW de bezoekers met de aankondiging van onze locatie.

PRACHTIGE PRESENTATIE van de Bouwplaats 2.0 tijdens Object Rotterdam 2022 in Hakagebouw Rotterdam.Open Atelierdagen
Zondag 29 november en 13 december 2020 bent u van harte welkom tussen 12-17 uur in Kunsthuis Kaayk, Stationsstraat 32 Tiel. Er is alle ruimte om afstand te houden, dus kom gerust langs als u vrij bent van verkoudheid of griep. De koffie en de mondkapjes staan klaar. Andere dagen bent u welkom na telefonische afspraak: 06 520 532 97 KIJKje in de ateliers Onder begeleiding van een van de bestuursleden van de Stichting Vrienden Coen Kaayk kunt u in kleine groepjes een kijkje nemen in de werkplaatsen.


Object Rotterdam 2020
was een groot succes!! Er was heel veel belangstelling van jong en oud.
Het werk van Coen Kaayk is nog steeds actueel.Met heel veel dank aan Anne van der Zwaag en haar team die het mogelijk hebben gemaakt om het werk van Coen Kaayk weer onder de aandacht te brengen!
Dank zij hulp van veel vrijwilligers heeft de Stichting Vrienden Coen Kaayk meer mogelijkheden gekregen om de doelen te gaan realiseren.


Kunstwerk ‘Venster’ van Coen Kaayk herplaatst.
Na vele jaren bij de gemeente Eindhoven in depot te hebben gelegen heeft de gemeente het kunstwerk ‘Venster’ in januari 2020 herplaatst. De SVCK heeft in overleg met de gemeente Eindhoven diverse locaties gezocht en bekeken en na verschillende keren bij elkaar te zijn geweest is gezamenlijk gekozen voor een locatie in het water op de kop van het Eindhovens kanaal tegenover het NRE gebouw.


Kunstwerk ‘Mobile’ herplaatst.
In februari 2020 kreeg het beeld “Mobile” van Coen Kaayk een nieuwe plek in Ziekenhuis Rivierenland . Na de verhuizing van de Openbare Bibliotheek Tiel naar het nieuwe Cultuurcentrum Zinder heeft de gemeente Tiel het beeld in bruikleen gegeven aan het Ziekenhuis.
“Mobile” hangt en draait in de vide van de binnentuin bij de poli/bloedprik/röntgen


‘Kaayk Zaal’ in het verbouwde
gemeentehuis van Tiel
Onlangs is het gemeentehuis aan de Ambtmanstraat verbouwd en is eenvan de nieuwe zalen vernoemd naar de Tielse kunstenaar.